Senin, 01 Juni 2009

GRAMMAR SUROBOYO 3.5

4 komentar:

arek mengatakan...

wah gramar 3.5 arep metu maneh,kapan rek metune...aq oleh usul ga', lek iso temane tentang sejarane suroboyo, tepate kapan suro karo boyo ketemuan ngono...hehehe lek oleh seh...gak oleh yo gak popo wong sing nggawe dudu awakku kok..
wis sing penting gak usah kakean omong, kerjo ae rek sing akeh...ngomong tok gak nggarai wareg....ok jesh..

Arif mengatakan...

kapan mas metune suroboyo 3.5 ?
pas iku ae pas agustusan yo !!!

KHOLID mengatakan...

Kpan metune grammar 3.5???

Shinichie Pacitan mengatakan...

kapan cuk metue grammer sing anyarrr??????????????